ZIUA COMUNEI GURA ȘUȚII

ZIUA COMUNEI GURA ȘUȚII

Localnicii din Gura Șuții s-au distrat pe cinste de Ziua Comunei. Autoritățile locale au pregătit și în acest an o sărbătoare pentru toate vârstele. Pentru a marca această zi a fost inaugurat și căminul cultural, care s-a aflat într-un proces de reabilitare și care acum oferă tuturor spațiu pentru spectacole, zonă de recreere și sală de bibliotecă. Copiii au susținut și primul lor spectacol aici. Ulterior distracția s-a mutat în centrul comunei unde pe scenă au urcat Emilia Ghinescu, Vali Vijelie și Orchestra Chindia.
Proiectul de reabilitare și modernizare a Căminului Cultural va schimba stilul de viață al locuitorilor din Gura Șuții. Lucrările de reabilitare și modernizare ale căminului cultural din comuna Gura Șuții au început în anul 2017 și au fost finalizate cu succes. De Ziua Comunei clădirea a fost inaugurată în prezența autorităților județene.
Cuplurile care au împlinit 55 de ani de căsnicie au fost premiate de autoritățile locale chiar în incinta căminului cultural și tot aici copiii au susținut primul lor spectacol.
Apoi s-a dat tonul distracției în zona oborului săptămânal. Aici autoritățile au pregătit spații de joacă pentru copii, dar și un spectacol muzical.
Momentul așteptat de localnici a fost concertul susținut de Vali Vijelie.
Pe scenă au mai urcat Emilia Ghinescu, Emilia Dorobanțu, acompaniate de Orchestra Chindia.

Comenteaza

comentarii

reclama ta