ZIUA COMUNEI DRAGODANA

ZIUA COMUNEI DRAGODANA

Ediția din acest an a zilelor comunei Dragodana a strâns laolaltă copii, părinți și bunici. Stadionul din Picior de Munte a fost luat cu asalt de localnici pregătiți de sărbătoare.
În prima parte a zilei în prim-plan au fost copiii. Cei mici au participat la jocuri și au cântat alături de cei de la grupul Impact.
Alături de copii au fost și părinții și bunicii. Cei mici s-au distrat și au așteptat cu nerăbdare momentele pregătite special pentru ei. Administrația locală le-a oferit premii copiilor cu rezultate bune la învățătură, dar și cuplurilor cu 55 de ani de căsătorie.

Cei mai mici au așteptat emoționați să își primească bicicletele pe care primăria obișnuiește să le ofere în fiecare an. Mateo știa deja ce culoare își dorește.

Nu doar el ci toți copiii de la clasa pregătitoare au primit câte o bicicletă. Și cei mai în vârstă s-au bucurat de eveniment. Unii au venit cu nepoții, alții au venit să-i învețe pe copii meșteșuguri populare.

Pe scenă au urcat Ansamblul Sânzienelor, Ansamblul Codrulețul și Ansamblul Doina Bascovului. Seara a fost încheiată de Anca Neașcu, Niculina Stoican și Violeta Constantin.

Comenteaza

comentarii

reclama ta