ZILELE ORAȘULUI RĂCARI – 2019

ZILELE ORAȘULUI RĂCARI – 2019

A fost un weekend plin de emoție, voie bună și mult sport, al Răcari , în județul Dâmbovița, unde au fost sărbătorite și în acest an Zilele Orașului. Așa cum ne-a obișnuit deja, primarul Marius Caravețeanu a organizat numeroase evenimente culturale, educaționale dar și sportive. Nici în acest an nu au fost uitați fruntașii orașului, acei oameni care prin munca lor de zi cu zi și prin daruire au dus la dezvoltarea comunității. Cu toții au primit premii speciale din partea edilului Marius Cravețeanu.
Sâmbătă, sala de festivități a Liceului Ion Ghica din Răcari s-a umplut de emoție și bucurie. Într-un cadru fetsiv, primarul Marius Caravețeanu a ținut să-i cinstească așa cum se cuvine pe cei care, prin activitățile lor, s-au făcut remarcați si au contribuit la dezvoltarea comunității. Premii speciale au primit cei care zi de zi prin seriozitate și profesionalism contribuie la educația tinerilor răcăreni.
Anul acesta au fost acordate două premii speciale iar nominalzările au făcute de edilul Marius Caravețeanu. Primul premiu special fost oferit Anei, fetița care a învins boala și care acum poate zâmbii și duce o viață fericită. Al doilea premiu special a fost acordat domnului Ion Dumitru Relu, fost ofițer superior în cadrul Ministerului de Interne, care acum, la pensie, își dedică timpul pentru protejarea faunei și a vânatului din pădurile din zona orașului Răcari. Primarul Marius Cravețeanu nu i-a uitat nici pe cei Un alt moment emoționant a fost când edilul a dezvăluit că în viața ofițerului Adrian Grigorescu, polițistul anului, urmează să aibe loc cel mai minunat moment. Vizibil emoționat, ofiterul de poliție a ținut să-i mulțumească edilului Marius Caravețeanu pentru supriză și să-i asigure în continuate pe toți răcărenii de sprijinul polițiștilor. Festivitatea s-a încheiat cu premierea a zeci de elevi care au obținut rezultate deosebite la evaluarea națională sau bacalaureat, dar și în timpul anului școlar.

Comenteaza

comentarii

reclama ta