ZILELE COMUNEI, REGAL DE DIVERTISMENT

ZILELE COMUNEI, REGAL DE DIVERTISMENT

Lansări de carte, spectacole, târg tradiţional şi la final un foc de artificii! De asta au avut parte localnicii din localitatea dâmboviţeană Gura Ocniţei. Ca în fiecare an, pe 20 iulie, de Sf. Ilie, primarul şi Consiliul Local au organizat Zilele comunei. Pe lângă ansamblurile locale care au urcat pe scenă, invitaţi de onoare au fost Paul Surugiu-Fuego şi Simona Dinescu.

A fost sărbătoare mare în satul Adânca unde s-au adunat localnici din toată comuna Gura Ocniţei pentru a lua parte la spectacol şi pentru a se bucura de târgul amenajatat în parc. Pe 19 şi 20 iulie au fost sărbătorile Zilele Comunei. Sărbătoarea a culminat cu spectacolul în aer liber de Sf. Ilie la care au luat parte ansambluri locale de copii şi tineri, dar şi formaţii cunoscute.

Parcul amenajat s-a umplut rapid de localnicii veniţi să ia parte la sărbătoare. Pentru Gura Ocniţei a devenit o tradiţie organizarea zilelor comunei în această perioadă.

Momentul mult aşteptat al zilei a fost recitalul susţinut de Paul Surugiu-Fuego. Artistul a fost acompaniat de copiii din ansamblurile zonei. La final, toţi cei prezenţi au primit ”Carul de Foc” care a sosit cu Sfântul Ilie, pe Dealul Crucii. După acest moment, a urmat un spectacol extraordinar de artificii.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta