ZI DE MARE SĂBĂTOARE LA BEZDEAD

ZI DE MARE SĂBĂTOARE LA BEZDEAD

Sărbătoare mare în comuna dâmbovițeană Bezdead. Autoritățile locale alături de cetățeni din comună și nu numai, au petrecut de ziua comunei. Copiii cu rezultate bune la învățătură nu au fost uitați nici anul acesta de edilul Teodora Anghelescu, care i-a răsplătit pentru efortul depus. Distracția s-a încheiat cu un foc de atificii.

Ca în fiecare an, de Sfântul Ilie, localnicii din Bezdead sărbătoresc ziua comunei. Și anul acesta, administrația locală le-a oferit cetățenilor comunei un program complet, în care, pe scenă au urcat nume importante ale muzicii românești. Nici elevii din localitate nu au fost mai prejos. Aceștia au oferit programe artistice de excepție.

Localnicii au fost cei care s-au bucurat cel mai mult de spectacolele pe care autoritățile locale le-au oragnizat în cinstea lor.

Copii cu rezultate bune la invățătură obținute in anul școlar 2017-2018 au fost răsplătiți cu premii de autoritățile locale.

În acest an, printre invitații special de la sărbătoarea localității Bezdead s-au numărat și frații de peste Prut, mai exact primarul comunei Ciorescu, Ion Scripnic și reprezintați ai administrației locale cu care localitatea dâmbovițeană s-a înfrățit în luna februarie a acestui an.

Pe langă spectacolele oferite de artiști cunoscuți, dar și de copiii talentați din localitate, cei prezenți s-au bucurat și de focul de artificii pregătit special pentru ei.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta