ZECI DE SOLICITĂRI I.S.U. DIN CAUZA VREMII

ZECI DE SOLICITĂRI I.S.U. DIN CAUZA VREMII

Inspectoratul pentru situatii de urgenta Ialomita a intervenit in peste 20 de cazuri provocate de vantul care a spulberat zapada. A fost solicitata interventia ISU atat in cazuri medicale cat si pentru masini rasturnate sau blocate. In judetul Ialomita nu a nins insa vantul a suflat cu putere aducand zapada de pe camp pe carosabil iar vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri.

Deși județul Ialomița nu s-a aflat sub incidența codului galben de vreme rea emis de Administrația Națională de Mteorologie, vremea a creat din nou probleme cetățenilor, aceștia apelând la intervenția I.S.U. Vântul a spulberat zăpada aflată pe câmpuri , îngreunând circulația și făcând imposibilă înaintearea pe drumurile județene.

În județul Ialomița se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile județene.

Autostrada A2 este închisă. De asemenea, sunt închise DN3A Fetești — limita cu județul Călărași, DN2C Slobozia — limita cu județul Buzău, la Tovărășia și DN21A Țăndărei — limita cu Brăila la intersecția cu DN 21. Înainte de a pleca la drum este bine să verificați dacă zona în care trebuie să vă deplasați este vizată de fenomenele meteo extreme și dacă drumurile sunt deschise iar autoritățile recomandă amânarea deplasarilor pe cât posibil până când vremea se va imbunatati.

Comenteaza

comentarii

reclama ta