VREMEA A CREAT PROBLEME ÎN PRAHOVA: GOSPODĂRII INUNDATE, UN DRUM JUDEȚEAN BLOCAT

VREMEA A CREAT PROBLEME ÎN PRAHOVA: GOSPODĂRII INUNDATE, UN DRUM JUDEȚEAN BLOCAT

Vremea a făcut din nou probleme în Prahova. Pompierii prahoveni au intervenit în cursul nopții de joi spre vineri cu motopompe pentru evacuarea apei din 4 locații, respectiv Maneciu Ungureni, Cerasu, Drajna de Sus si Starchiojd, acestea fiind inundate ca urmare a precipitațiilor din ultimele ore.Ploaia a cauzat probleme in localitatea Maneciu Ungureni, patru gospodării și două locuințe fiind inundate. De asemenea, alte sase gospodarii din localitatea Drajna de Sus au fost inundate din cauza precipitațiilor abundente. Pompierii au intervenit cu motopompe în comuna Cerasu, pentru evacuarea apei din 2 gospodarii.
22 pompieri militari cu 7 mijloace au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de protecție a comunităților precum și pentru evacuarea apei din zonele inundate. In comuna Drajna de Sus o persoană a fost evacuata, nu prezintă probleme medicale.
Totodată, DJ 230, care face legătura între localitățile Drajna si Cerasu este blocat complet de aluviuni, în mai multe puncte.
1232 de consumatori electrici din localitățile Cerasu si Drajna sunt nealimentati cu energie. 12 echipaje sunt in teren pentru remedierea problemelor.

Comenteaza

comentarii

reclama ta