VREA SĂ SE FACĂ BINE PENTRU COPIII SĂI

VREA SĂ SE FACĂ BINE PENTRU COPIII SĂI

MĂNEŞTI, DÂMBOVIŢA

Are doar 36 de ani si nu îşi mai simte corpul de la piept în jos. Totul din cauza unui accident banal, dar care l-a lăsat neputincios. Reinaldo speră că va putea să păşească, din nou, măcar atât cât să se descurce singur. Vrea să redevină un om normal pentru cei cinci copilaşi ai săi, care au mare nevoie de tatăl lor. Acum ei sunt sprijinul lui, dar şi singura bucurie pe care o mai are. Un strigăt de ajutor vine din partea acestui bărbat tanar, din comuna dâmboviţeană Măneşti. Este un tată care are multe de făcut pentru micuţii săi şi care cere ajutorul oamenilor cu suflet.

IBAN: RO38BRDE160SV42536111600 (EURO)

IBAN: RO91BRDE160SV42536021600 (RON)

0726 765 079 DIANA OPREA

În luna februarie a anului 2017, Reinaldo Oprea a mers la pădure, pentru a aduce lemne de foc pentru copilaşii săi. Pe atunci lucra la Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, însă, nu-i ajungea salariul pentru toate cheltuielile. S-a întors de la pădure cu legătura de lemne în spate, iar în apropiere de casă a alunecat şi a căzut. De atunci nu s-a mai ridicat.

De un an de zile, Reinaldo este dependent de soţia sa şi ea suferindă de Diabet, pentru care face insulină de patru ori pe zi şi, mai nou, de Hepatita B. Îi este însoţitor permanent, dar nu beneficiază şi de actele necesare care să confirme faptul că stă lângă soţul ei în fiecare clipă.

Salvarea lui Reinaldo vine din Turcia, însă, are nevoie de o sumă imensă pentru a putea păşi, din nou. 65 000 de euro îi trebuie bărbatului pentru operaţie şi recuperare.

Când are suma strânsă, bărbatul poate merge în Turcia, unde are şansa să redevină un om normal.

Acum micuţii îi sunt alinarea şi sprijinul de zi cu zi.

Atât cei cinci copilaşi, cât şi Reinaldo şi soţia sa, fac apel la oamenii cu suflet pentru o minune.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta