VITEZA I-A ADUS MOARTEA

VITEZA I-A ADUS MOARTEA

Viteza i-a adus moartea unui tanar, viitor medic veterinar. Conducea nebuneste spre portul Zimnicea si a intrat cu masina intr-un mistret. Dupa ce a lovit animalul tanarul a pierdut controlul volanului si a rupt o teava de gaze. Soferul mai era insotit de inca doi prieteni .

În vârstă de 23 de ani, tânărul student la medicină veterinară gonea pe strada portului din Zimnicea,însoțit de doi prieteni. Incidentul s-a produs în momentul în care a ieșit din pădure direct pe marginea drumului, un mistreț. Un paznic din zonă a auzit bubuietura groaznică și a ieșit să vadă ce s-a întâmplat.

După ce a lovit animalul, studentul la medicină veterinară nu a mai putut redresa autoturismul și a intrat într-o țeavă de gaze, murind pe loc. Martorul povestește cum cei doi prieteni ai tânărului, aruncați în urma impactului pe marginea drumului, îl strigau disperați în speranța că acesta va răspunde, însă pentru tânărul de 23 de ani nu s-a mai putut face nimic. În urma impactului putrernic ușa mașinii a rămas înfiptă în țeava de gaze.

Comenteaza

comentarii

reclama ta