VALEA PRAHOVEI ȘI STAȚIUNILE BALNEARE, DESTINAȚII PREFERATE

VALEA PRAHOVEI ȘI STAȚIUNILE BALNEARE, DESTINAȚII PREFERATE

A început vânătoarea ofertelor pentru sărbătorile de iarnă. Dacă cei familiști preferă să petreacă acasă Crăciunul, în jurul bradului, cu rudele aproape, sunt și foarte mulți români care de sărbători vor să se relaxeze. Ofertele pentru sejururi de Crăciun aproape s-au epuizat asta în ciuda prețurilor destul de piperate. Cei care optează pentru o vacanță la munte trebuie să aibă un buget generos.

Valea Prahovei rămâne și sezonul acesta destinația preferată a românilor, dar și a turiștilor străini. Pentru vacanța de Crăciun ofertele sunt variate, iar prețurile pe măsura oportunităților oferite. Cei care se mulțumesc cu o ședere la o pensiune, vor scoate mai puțini bani din buzunar, însă cei care visează la ședințe de spa, acces la piscină și petreceri tematice, trebuie să pregătească un buget generos.

Tot turiștii sunt cei care au contribuit la creșterea prețurilor. Asta pentru că s-au arătat cu dare de mână și hotelierii nu au stat pe gânduri la momentul stabilirii tarifelor.

Și stațiunile balneare sunt căutate de turiști în această perioadă. Asta datorită liniștii, a ședințelor de terapie, dar și pentru că în ultimii ani patronii hotelurilor și-au îmbunătățit ofertele și facilitățile. Băile Felix și zona Călimănești-Căciulata sunt în top. Cei care vor să prindă o vacanță trebuie să se grăbească, cererile fiind peste ofertele din portofoliul agențiilor de turism.

 

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta