URMĂRIRE CA-N FILME LÂNGĂ TÂRGOVIȘTE! POLIȚIȘTII AU TRAS CU PISTOALELE!

URMĂRIRE CA-N FILME LÂNGĂ TÂRGOVIȘTE! POLIȚIȘTII AU TRAS CU PISTOALELE!

Polițiștii din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Târgoviște au efectuat un semnal regulamentar de oprire a unui autoturism condus de un tânăr. Conducătorul auto nu ar fi oprit la semnalul polițiștilor, continându-și deplasarea.

Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, au efectuat mai multe somații și uz de armă în plan vertical, fără a exista victime și au reușit identificarea șoferului în persoana unui tânăr de 21 de ani.

De asemenea, în timpul urmăririi, unul dintre ocupanții din autoturism, o tânără, s-ar fi lovit cu capul de parbriz. Tinerii au abandonat mașina pe un câmp și au fugit.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că șoferul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Comenteaza

comentarii

reclama ta