UN TÂNĂR  POLIȚIST, RĂNIT ÎN TIMPUL UNEI MISIUNI. ÎNSOȚEA UN BOLNAV PSIHIC, CONDAMNAT DE INSTANȚĂ

UN TÂNĂR POLIȚIST, RĂNIT ÎN TIMPUL UNEI MISIUNI. ÎNSOȚEA UN BOLNAV PSIHIC, CONDAMNAT DE INSTANȚĂ

O maşină de Poliţie din Teleornan a fost implicată într-un teribil accident rutier în Buchin (Caraş-Severin), în timp ce însoţea o ambulanţă la Timişoara.
Doi poliţişti de la Secția 3 Vitănești, se aflau în maşina spulberată după un impact devastator, iar starea unuia dintre ei, agentul care se afla la volan, este foarte gravă.
Polițiștii au rămas încarcerați.
Au fost scos de pompieri în urmă cu puțin timp și preluați de o ambulanță.
Polițistul de 25 ani care conducea autospeciala, Gabriel Gherghiceanu, a fost transferat în Teleorman, de la Poliția Ialomița, în urmă cu câteva luni.
Când activa în Ialomița, tânărul agent a fost avansat în mod excepțional, după ce contribuția sa într-un caz grav, petrecut pe raza județului , a fost esențială pentru prinderea unor infractori periculoși.
Potrivit DRDP Timişoara, accidentul s-a produs pe DN 6 la Buchin, iar pe lângă maşina de Poliţie, în eveniment au fost implicate o autocamionetă şi două TIR-uri.


Se pare că autospeciala de la IPJ Teleorman însoțea o ambulanță de la SAJ Teleorman care se deplasa la un spital de psihiatrie Jebel pentru internarea unui individ cu probleme psihice, condamnat definitiv de instanță.
Maşina de Poliţie se deplasa către Timişoara şi era în misiune, având semnalele acustice şi luminoase pornite.
Ambulanţa, care circula în faţa maşinii de Poliţie, a intrat într-o depăşire şi s-a izbit violent de un autoturism care tracta o platformă.
Maşina de Poliţie a făcut aceeaşi depăşire şi a intrat în coliziune laterală cu platforma, impactul fiind devastator.

Comenteaza

comentarii

reclama ta