UN INGER, VICTIMA IN RAZBOIUL PARINTILOR

UN INGER, VICTIMA IN RAZBOIUL PARINTILOR

Florentina , fetita de 4 ani, omorata de tatal sau a fost astazi luata acasa de la morga. Rudele parintilor sai nu s-au bagat in seama nici aici. Nu i-a unit decat o negoceiere. Cine si unde o va inmormanta pe fetita!

http://www.youtube.com/watch?v=mSddyyexF20

Fetita a devenit arma unei razbunari a tatului sau. Parasit de sotie pentru un alt barbat, tatal si-a condamnata la moarte fetita. A ucis-o apoi s-a spanzurat. Ca o ironie a destinului , el a supravietuit. Ingerul de 4 ani a cazut victima unui razboi intre oameni mari. Un triunghi al dragostei care s-a transformat intr-un lat al mortii.

Tatal si-a privit in ochi fata pentru ultima data in padure . Apoi a trimis o spre moarte. Astazi cele doua familii au venit la morga ca sa ridice sicriul cu trupul neinsufletit. Au fost la un pas de scandal si aici. Pana la urma mama fetei a cedat. Rudele barbatului vor fi cele care se vor ocupa de inmormantare. Cu totii au plans-o , insa lacrimile varsate nu o mai pot aduce inapoi.

La doi pasi de morga, intr-un pat de la terapie intensiva e internat cel care din tata i-a devenit calau. Starea lui este inca grava. Daca si va reveni va purta toata viata vina ca si-a ucis copilul dintr-o razbunare nedreapta.

Mihai EREMIA
Loredan BOUROSU

Comenteaza

comentarii

reclama ta