UN CIMITIR SPECIAL

UN CIMITIR SPECIAL

Şi-a iubit atât de tare maşina încât a vrut-o şi după moarte. Se întamplă în satul dâmboviţean Ungureni, unde un autovehicul parcat lângă un mormânt din cimitir este subiect de discuţie atât în satele vecine, cât şi în presa naţională. De fapt, până acum adevărul nu a fost spus conform realităţii. Maşina a fost dusă la cimitir de rudele defunctului, pentru a respecta ultima dorinţă a acestuia. După şase săptămâni, autovehiculul va fi donat.

La intrarea în cimitirul din satul Ungureni enoriaşii sunt întâmpinaţi de o maşină. Aceasta a fost adusă la locul de veci de către rudele lui nea Petrică, reprezentantul romilor din sat, un om respectat şi iubit de localnici pentru că le-a fost un ajutor de nădejde tuturor. Fotografia sa este afişată pe gardul stadionului din localitate în semn de respect, iar maşina parcată lângă mormântul său reprezintă ultima dorinţă a defunctului.

Autovehiculul a fost primul pe care bărbatul a reuşit să îl cumpere. Tocmai de aceea nea Petrică l-a vrut lângă el şi după moarte. Maşina nu va rămâne, însă, pentru mult timp în cimitir.

Nu doar nea Petrică va rămâne în istoria cimitirului din localitate. Nici Larisa nu poate fi uitată, iar rudele ei au ţinut să afle toată lumea de suferinţa lor. Mesajul familiei este scris pe un banner uriaş care acoperă gardul cimitirului.

Comenteaza

comentarii

reclama ta