UN AGENT DIN TELEORMAN ESTE CERCETAT PENTRU CĂ VINDEA CĂTUȘE COLEGILOR

UN AGENT DIN TELEORMAN ESTE CERCETAT PENTRU CĂ VINDEA CĂTUȘE COLEGILOR

Un agent șef principal în cadrul IPJ Teleorman, este cercetat pentru „comerț cu cătușe”, după ce i-a „aburit”pe colegii săi că „alea gratuite” nu mai sunt pe stoc.
Plângerea a fost făcută publică pe pagina de Facebook a sindicatului Diamantul, unde o persoană s-a plâns că la IPJ Teleorman cătușele au fost vândute, în loc să fie date gratuit.
acuzat că ar fi vândut cătușe polițiștilor, ar fi achiziționat echipamentele de protecție de la o firmă specializată și, ulterior, a îndemnat polițiștii să le cumpere de la el, în schimbul sumei de 50 de lei.
Se pare că IPJ Teleorman a ajuns SRL, au cătușe de vânzare. Primit in privat: Azi, noua promoție a fost chemată să primească materialele din dotare. Au primit pistol, au primit baston, au primit spray, iar când au ajuns la cătușe….nu aveau pe stoc, dar cine vrea, poate cumpăra cu 50 lei, de la ei, de la IPJ, că de vânzare aveau”, se arată în postarea de pe rețeaua de sociliazare.
După apariția informației în spațiul public, reprezentanții IPJ Teleorman au început cercetările cu privire la activitățile comerciale desfășurate de gestionarul instituției. În prezent, acesta este cercetat pentru a se constata în ce măsură acțiunea lui a fost o abatere disciplinară.
Potrivit IPJ Teleorman „mijloacele de protecție, armamentul, muniția, cătușele și spray-ul sunt distribuite gratuit de către inspectorat pentru desfășurarea activităților din teren. Agentul nostru avea în gestiune mijloace de protecție individuală. Nu a dat spre vânzare din cele care erau ale Inspectoratului, pe care le avea în gestiune. El își procurase contra-cost de la o societate comercială, nu știm care, acum facem verificări, și le-a vândut colegilor care au venit din promoție. Acum verificăm dacă a avut cătușe în gestiune și nu le-a distribuit, pentru că el nu trebuia să desfășoare activități comerciale în cadrul Inspectoratului”

Sursa: Total Impact

Comenteaza

comentarii

reclama ta