ULMI, PRIMA COMUNĂ CU ARHITECT ŞEF

ULMI, PRIMA COMUNĂ CU ARHITECT ŞEF

Cumuna dâmboviţeană Ulmi este singura localitate rurală din judeţ care are în compunenţă structură de Arhitect Şef. Până acum orice investitor care dorea să obţina autorizaţii de construcţie cu aviz de structură trebuia să se adreseze arhitectului şef al judeţului şi avea de aşteptat până le şi obţinea. Acum, la Ulmi, birocraţia a luat sfârşit prin înfiinţarea acestui post.

Pe zi ce trece, comuna dâmaboviţeană Ulmi atrage din ce în ce mai mulţi investitori. Mulţi dintre ei, însă, întârzie investiţiile din cauza birocraţiei. De exemplu, pentru a construi o clădire în Ulmi, investitorul este nevoit să obţină o autorizaţie de construire cu aviz de structura de la arhitectul şef al Consiliului Judeţean, care eliberează autorizaţiile pentru toate localităţile din judeţ. Până acum, însă, pentru ca la Ulmi, administraţia publică a înfiinţat structura de Arhitect Sef, devenind prima comuna din Dâmboviţa cu o astfel de structură.

Astfel ca, la Ulmi, investitorii obţin autorizaţii şi certificate de urbanism direct la primărie, într-un timp mult mai scurt.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta