TURIŞTI ATACAŢI DE CÂINI

TURIŞTI ATACAŢI DE CÂINI

În acest weekend jandarmii montani de pe Valea Prahovei au intervenit la 4 apeluri pe 112 , apeluri venite în urma unor apariții ale unor animale salbatice sau câini. Unul pe muntii Baiului, unde un grup de persoane a fost atacat de niste câini, aflați la o stână. Jandarmii au intervenit si au reusit sa alunge animalele agresive.

Jandarmii i-au alicat ciobanului o sancţiune conform legii 61/1991, pentru ca şi-a lăsat câinii nliberi. Al doilea apel a fost în zona Piatra Arsa, unde un alt grup de persoane s- a speriat de niste caini. La Azuga, o ursoaica cu 3 pui a iesit in calea unor biciclisti care au intrat în panica, bicicliștii solicitând si ei sprijinul jandarmilor.

Ultimul apel a fost s-a intregistrat pe traseul dintre Babele si Crucea Caraiman unde alt grup de 3 persoane s-a speriat de niste caini aflați în zona. La ultima actiune jandarmii montani din Sinaia au fost sprijiniti si de lucratorii Salvamont de pe platoul Busteni. Jandarmii montani au coborât toate persoanele cu bine în stațiuni, fara ca nimeni să fi fost rănit.

Comenteaza

comentarii

reclama ta