TURIST GĂSIT DECEDAT PE MUNTE

TURIST GĂSIT DECEDAT PE MUNTE

Doi turiști au descoperit în Bucegi cadavrul unui bărbat. Trupul acestuia era în descompunere semn ca omul murise de ceva timp, aproape două săptămâni, estimează anchetatorii. Bărbatul a fost găsit lângă o stâncă și în rucsacul lui au fost găsite medicamente și băutură. Omul nu era îmbrăcat adecvat pentru munte.
Cei doi turiști se aflau în drumeție și în zona Valea Zadelor din Bucegi au dat peste trupul unui bărbat, aflat între Cota 2000 și Piatra Arsă. Aceștia au sunat imediat la 112 și la fața locului s-au deplasat criminaliști și medici. Din primele date bărbatul se pare că era decedat de aproape două săptămâni, iar cadavrul era deja în descompunere.
În rucsacul pe care îl avea asupra sa a fost descoperit un bilet de tren Carei-Sinaia, cumpărat pe 4 mai 2019. Documente de identitate n-au fost găsite. De asemenea, bărbatul avea asupra lui medicamente, dar și băuturi alcoolice. Salvamontiștii l-au coborât la baza muntelui de unde a fost preluat de SML. Primele informații arată că bărbatul avea în jur de 60 de ani și nu era îmbrăcat corespunzător pentru trasee montane. Anchetatorii urmează să stabilească în ce condiții a murit bărbatul.

Comenteaza

comentarii

reclama ta