TRECERE DE PIETONI DIN ȘANȚ ÎN ȘANȚ

TRECERE DE PIETONI DIN ȘANȚ ÎN ȘANȚ

Dorel a dat lovitura într-o comună din Dâmbovița. După ce au fost asfaltate mai multe ulițe din satul Crovu, comuna Odobești, muncitorii s-au apucat să traseze și marcajele rutiere. Localnicii s-au trezit cu o avalanșă de treceri de pietoni care pleaca de niciunde și duc nicăieri. Mai în glumă mai în serios, oamenii spun că trecerile sunt pentru bețivii satului care se întorc de la cârciumă.
Așa au reacționat localnicii din satul Crovu, comuna Odobești din Dâmbovița când s-au trezit peste noapte cu ulițele împânzite de treceri de pietoni. Oamenii au încercat să descifreze logica după care au fost trasate marcajele de muncitori, însă este greu de închipuit ce a fost în mintea lor când s-au apucat să deseneze pe asfalt. Pare mai degrabă opera unor copii de grădiniță. Trecerile, numeroase în tot satul, pleacă de niciunde și te duc nicăieri.
Oamenii și-au făcut cruce, apoi au încercat să-și schițeze un traseu, dar nicio șansă. Trecerile s-au amplasate unde nu te gândești cu gândul, spune o localnică. Biata femeie se plânge că o dor picioarele, cum ar putea ea să traverseze regulamentar, dacă asta înseamnă să coboare în șanțuri.
Suntem de râsul curcilor spun oamenii. De asfalt aveau nevoie, dar nu înțeleg cum i-ar putea ajuta aceste treceri de pietoni.
Am mers și noi la primărie să căutăm o explicație. Viceprimarul se amuză și el de versiunea trecerilor de pietoni din Crovu. Spune că primăria nu poate interveni. Lucrarea este din fonduri europene, derulată prin AFIR, încă nu s-a finalizat și nici măcar șanțurile și podețele nu sunt gata. Nu înțelegi ce i-a apucat pe muncitori să traseze marcajele și anapoda pe deasupra.
Cel mai probabil Dorel va da explicații specialiștilor de la AFIR la finalizarea lucrării, în momentul când se va face recepția. Până atunci poate da în continuare dovadă de imaginație spre amuzamentul localnicilor.

https://youtu.be/EZvPq8COHSA

Comenteaza

comentarii

reclama ta