TRANSPORTAȚI ÎN MICROBUZE ÎN CARE PLOUĂ

TRANSPORTAȚI ÎN MICROBUZE ÎN CARE PLOUĂ

 

Bătaia de joc a firmelor de transport persoane continuă. Din dorința de a face profit cât mai mare, patronii nu se mai gândesc la condițiile în care transportă călătorii. Mai nou, pasagerii sunt cărați în microbuze în care plouă ca afară și care par că se dezmembrează pe drum.

Imaginile au fost surprinse de un călător pe ruta Moreni-București. Omul revoltat de condițiile în care sunt transportați pasagerii microbuzului a postat imaginile pe internet. În imagini se vede cum în microbuzul plin de rugină, plouă ca afară.

REACȚIE CĂLĂTOR MICROBUZ

Ruta Moreni-București! Mă întreb, cum este posibil ca în anul 2018 să circulăm cu microbuze în care plouă, rugina este evidentă, iar zgomotul de sub caroserie este constant în timpul deplasării? Cum este posibil să faci 3 ore pe un traseu de o ora 40, două ore? Cum este posibil ca în ciuda acestor „condiții” prețul unui bilet să fie de 26 de lei și fără a exista reduceri pentru studenți și elevi?

A scris călătorul revoltat. Postarea sa a stârnit indignarea tuturor celor care circulă cu aceste mijloace de transport. Oamenii cer condiții decente, având în vedere că plătesc bilete.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta