TRAILER CU MAȘINI, ÎN FLĂCĂRI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email


Un trailer care transporta mai multe mașini pe A1 a luat foc în mers în dreptul localității Bolintin Deal. Șofer a observat fum și a tras imediat pe dreapta. Pompierii au intervenit cu o autospecială cu apă și spumă însă incendiul s-a extins rapid. Cabina trailerului și una dintre mașinile transportate au fost distruse.
Incidentul a avut loc pe sensul către Piteşti al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, în zona localităţii Bolintin-Deal din judeţul Giurgiu. Un trailer care transporta autovehicule a luat foc în timpul deplasării. Șoferul a reușit să iasă la timp și să ceară ajutor. La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD și pompierii. Traficul a fost întrerupt pentru lichidarea focului care se manifesta violent. Pe trailer se aflau trei mașini, două dintre ele au fost extrase, însă a treia nu a mai putut fi coborâtă la timp. Incendiul a pornit de la compartimentul motor (cauza probabila: scurtcircuit electric), fiind distruse atât cabina trailerului cât și una dintre mașinile transportate. Din fericire, nu s-au inregistrat victime, ci doar pagube materiale. Circulația a fost reluată după stingerea focului și degajarea carosabilului. Poliția a deschis o anchetă.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

CONTROL DE LA MINISTER, LA SPITALUL DIN PLOIEŞTI

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, marti seara, dupa sedinta Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, ca va trimite la Ploiesti Inspectia de Stat in contextul in care la SJU ar fi ajuns pacienti care aveau nevoie de ingrijiri in regim de terapie intensiva, insa unitatea sanitara nu avea locuri