TRAGEDIE PE DN71 – VIDEO

TRAGEDIE PE DN71 – VIDEO

 

Tragedie in Dambovita, pe Drumul National 71. O profesoara, eleva ei si alte doua persoane au ajuns la spital in urma unui grav accident rutier. Eleva de 15 ani plecase acasa impreuna cu profesoara sa care conducea masina. Cand au vrut sa intre pe drumul principal, masina lor a fost lovita in plin de un alt autoturism care circula regulamentar. Cel mai probabil, profesoara nu a observant autoturismul care circula pe drumul cu prioritate. Profesoara a fost transportata cu un elicopter SMURD la Bucuresti, iar eleva ei cu ambulanata la spitalul din Targoviste. Medicii spun ca sansele ei de supravietuire sunt minime.

 

Eleva abia terminase orele de curs si trebuia sa ajunga acasa. Profesoara ei de istorie s-a oferit sa o ia cu masina. Drumul spre casa, la intrarea dinspre Nucet pe Drumul National 71, s-a transformat brusc intr-o tragedie. Profesoara n-ar fi observant un alt autoturism care circula regulamntar si i-a iesit in fata.

 

Masina in care se aflau cele doua s-a transformat intr-un morman de fiare. Pompierii de la descarcerare au intervenit ca sa le socata din fiarele contorsionate.

 

Un elicopter SMURD a aterizat de urgenta la locul accidentului si a trasportat-o pe profesoara la un spital din Capitala. Fetita, in coma de gradul 3 a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul de urgente din Targoviste. Tot aici au ajuns si victimele care erau in celalalt autoturism. Politistii fac acum cercetari pentru a vedea cine este vinovat de producerea tragediei.

 

 

Valentin Popescu / Mihai Eremia / Loredan Bourosu / Ciprian Rusa

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta