TRAGEDIE LA CĂLĂRAȘI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Scene de groază s-au derulat într-o comună din Călărași. Trei oameni au murit în timp ce încercau să scoată un baros dintr-o fântână. Se pare ca unul dintre ei a vrut să-l recupereze și și-a rugat vecinul să-l ajute. Acesta a rămas blocat în fântână. Așa că proprietarul a sărit să-l ajute, dar nu a mai putut ieși. Un martor le-a venit în ajutor, dar și el a rămas blocat. Vecinii au încercat să-i scoată și într-un final au anunțat autoritățile. Era prea târziu. Manevrele de resuscitare nu i-au mai putut salva.
Cei trei bărbați de 28, 42 și 57 de ani au sfârșit în chinuri groaznice încercând să se salveze unul pe celălalt. Totul a pornit după ce proprietarul fântânii dezafectate a cerut ajutor pentru a scoate barosul căzut în urmă cu câteva zile. Fântâna nu avea apă dar avea o adâncime de 8 metri. Cei trei au rămas captivi pe rând încercând să scoată unealta. Vecinii au încercat să-i ajute, dar în zadar. Așa că au chemat autoritățile.
Pompierii, poliția și mai multe ambulanțe au ajuns de urgență la fața locului. Cu ajutorul localnicilor au reușit să-i scoată pe rând pe cei trei. Medicii au început manevrele de resuscitare însă au fost nevoiți să declare decesul victimelor.
Trupurile celor trei bărbați au fost preluate de Serviciul de Medicină Legală. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

sursa:calarasipress.ro

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

MAI MULȚI BANI PENTRU TABLETE ȘI ECHIPAMENTE MEDICALE

Potrivit declarațiilor ministrului Fondurilor Europene, plafonul alocat achiziţiei de echipamente medicale, respectiv sisteme de monitorizare, ventilatoare, toată aparatura specific secţiilor de terapie intensivă de către spitale și autorități publice a fost majorat. Ministrul a precizat faptul că majorarea plafonului presupune că aproape toate cele 291 de cereri depuse, în valoare