TRAFIC DE COSMAR

TRAFIC DE COSMAR

Targovistea arata ca un adevarat furnicar! Pregatirile pentru Paste au dat peste cap traficul din Targoviste. Daca in mod obisnuit, nu dura mai mult de 7-8 minute sa strabati cu masina zona de centru a orasului, acum ai nevoie de 20 de minute. S-a circulat bara la bara, in special la ora pranzului, cand toata lumea a iesit la cumparaturi. Soferii au fost ramas cu piciorul lipit de ambreiaj, pentru ca s-a inaintat foarte greu.

http://www.youtube.com/watch?v=1tA-UhHD0Ks

Cea mai mare aglomeratie a fost pe arterele din zona supermarket-urilor. Pietoni grabiti care se aruncau pe zebre, masini bara la bara, claxoane fara numar, cam asa arata traficul in aceste zile. Multi soferi si-au pierdut rabdarea si s-au creat ambuteiaje. Intersectia de langa Piata 1 Mai din Targoviste a fost blocata si a fost nevoie de interventia unui echipaj de la Politia Locala, pentru dirijarea traficului.

Soferii trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare, pentru ca aglomeratia va continua si in zilele urmatoare, pana ce targovistenii vor termina cumparaturile pentru Paste. Cei care vor sa scape de calvarul din trafic, nu au alta solutie decat sa renunte la masina, pentru mersul pe jos.

ECHIPA: Madalina Zabava/ Eduard Leasa

Comenteaza

comentarii

reclama ta