TRADIŢIONALA AGLOMERAŢIE DINAINTEA SĂRBĂTORILOR

TRADIŢIONALA AGLOMERAŢIE DINAINTEA SĂRBĂTORILOR

 

Aşa cum se întamplă în fiecare an, în Săptămâna Mare, credincioşii parcă uită de cele sfinte, iar în trafic sau în supermarket-uri apar discuţiile contradictorii, am putea spune greu de evitat în aglomeraţie. Cozile la marile magazine au fost până la ultimele rafturi, iar în trafic nervii şoferilor au fost greu încercaţi. Nimic nou, însă, pentru că aglomeraţia în zilele dinaintea sărbătorilor a devenit deja o tradiţie în marile oraşe.

În supermarket-urile din municipiul Târgovişte parcă s-au adunat toţi dâmboviţenii. Cărucioarele au circulat într-un singur sens, spre casele de marcat. Nu era loc să arunci un ac printre clienţi, iar cozile au ajuns până în spatele magazinelor, la rafturile de mezeluri.

Oamenii au stat la cozile de la casele de marcat mai bine de o oră. Mai mult decât atât, rafturile cu băuturi, dulciuri, carne şi alte produse căutate în această perioadă erau mai mult goale. Cel mai rău a fost pentru cei care au venit la cumpărături cu copiii. Micuţii şi-au pierdut răbdarea şi se auzeau plânsete din toate părţile. Printre rafturi s-a circulat foarte greu, tot din cauza cărucioarelor pline de cumpărături, aşezate la rând spre casa de marcat. Sorţi de izbândă au avut doar cei care au venit însoţiţi la supermarket. O persoană stătea cu căruciorul la coadă, iar o alta aducea cumpărăturile în braţe.

Nu doar în magazine a fost aglomeraţie. Cei care au reuşit să ajungă cu cumpărăturile la maşină s-au lovit de alte cozi în trafic. În marile oraşe s-a circulat bară la bară, mai ales în preajma marilor magazine.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta