TITU: TREI TINERI AU FOST REȚINUȚI PENTRU FURT DIN LOCUINȚE

TITU: TREI TINERI AU FOST REȚINUȚI PENTRU FURT DIN LOCUINȚE

UPDATE: Judecătorii au decis ca unul dintre tinerii acuzați de furt să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, altul a fost trimis în arest la domiciliu, iar cel de-al treilea va fi cercetat sub control judiciar.

Trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, reținute de polițiștii din Titu

La data de 2 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au documentat activitatea infracțională a trei persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 22 de ani, din comunele Branistea si Gura Sutii, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută de art. 229 din Codul Penal.

Din cercetarile efectuate a reieșit că, în cursul lunii februarie 2020 și mai 2020, cei in cauză ar fi sustras mai multe bunuri din locuințele unor persoane.

Totodata, în această după-amiază polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare pe raza localitatilor Branistea și Gura Sutii, la persoanele banuite de comiterea faptelor.

Bunurile sustrase au fost identificate și recuperate in totalitate, urmând să fie predate persoanelor vatamate.

De asemenea, cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul zilei de mâine sa fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Racari pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetarile, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea documentării întregii activități infracționale și tragerii acestora la răspundere.

Comenteaza

comentarii

reclama ta