TERORIZAȚI NOAPTE DE NOAPTE

TERORIZAȚI NOAPTE DE NOAPTE

O familie din Dâmbovița este terorizată noapte de noapte de indivizi care aruncă pe acoperișul casei cu pietre, lovesc în uși și ferestre și au vrut chiar să intre în casă. Mama și fiul său, mutați de curând în casa bătrânească nu mai pun geana pe geană de cateva luni.
Acesta este coșmarul prin care trece în fiecare noapte de câteva luni de zile, această femeie și fiul ei. Bolovani, pietre și bucăți de țiglă sunt aruncate pe acoperișul casei, spre disperarea acestora. Femeia spune că are probleme cu inima și se teme pentru viața ei și a fiului. Teroarea începe în fiecare zi, în jurul orei 18.00 și continuă până noaptea târziu.
De ceva timp, o colegă de muncă a femeii s-a mutat la aceasta cu cei doi copii. Și aceștia au căzut pradă indivizilor. Unul dintre copii a fost lovit în frunte cu un bolovan.
Indivizii au încercat să intre și în casă peste femeie. Au lovit în uși și ferestre și au spart și ușa podului. Femeia a chemat poliția în repetate rânduri. Oamenii legii au verificat de fiecare dată zona, au păzit locuința, însă până acum nu au fost găsiți suspecții, dar în continuare se fac verificări.

Comenteaza

comentarii

reclama ta