TERIBILISMUL ÎI VA COSTA SCUMP. FAMILIA DIN COBIA ERA TERORIZATĂ DE DOI PUȘTI

TERIBILISMUL ÎI VA COSTA SCUMP. FAMILIA DIN COBIA ERA TERORIZATĂ DE DOI PUȘTI

Familia din Cobia, județul Dâmbovița, terorizată luni de zile de indivizi care aruncau pietre și bucăți de tencuială pe acoperișul casei și forțau ușile și ferestrele poate dormi în sfârșit liniștită. De vină pentru toată spaima prin care au trecut oamenii sunt de fapt doi puști de 13 si 15 ani, din aceeași localitate.
După câteva luni în care a stat de pază noaptea, s-a gândit la ce este mai rău, se temea să mai mearga la serviciu și s-a baricadat în casă, această femeie va putea într-un final să doarmă liniștită. Noapte de noapte, indivizii au încercat să intre în casă, au lovit în uși și ferestre, au bombardat acoperișul și au spart și ușa podului. Și ea și fiul ei erau disperați.
Polițiștii au reușit să-i identifice într-un final pe autori. Culmea, este vorba despre doi minori care au văzut totul ca pe o joacă. Cei doi puști de 13 și 15 ani, din aceeași localitate, rude între ei, cu cagule pe față, se furișau în fiecare seară și o terorizau pe biata femeie. Ba s-au postat și pe Facebook, mândri de isprava lor. Unul dintre ei este elev la un liceu din Târgoviște și răspunde penal pentru fapta sa, iar familia lui trebuie să suporte consecințele financiare. În cazul celuilalt, au fost amendați părinții și obligați să repare prejudiciile. În cauză s-a întocmit și un dosar penal.

Comenteaza

comentarii

reclama ta