TENTATIVĂ DE OMOR ÎN DÂMBOVIȚA

TENTATIVĂ DE OMOR ÎN DÂMBOVIȚA

UPDATE: Polițiștii l-au reținut pe tânărul de 16 ani pentru 24 de ore. Acesta și-a petrecut noaptea în arestu Poliției, iar astăzi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. El este acuzat de tentativă de omor.

Tentativă de omor în Dambovița! Un tânăr de 20 de ani a fost la un pas sa fie omorât de fratele unei fete de doar 14 ani, cu care se întalnise. Atacatorul, un adolescent de 16 ani, s-a înfuriat că sora sa s-a urcat în mașina băiatului, care venise din alt sat. A luat un cuțit și l-a infipt în pieptul victimei.

Totul s-a întâmplat în satul dambovițean Vizurești, chiar în fața casei, unde fata de 14 ani locuia cu verișoara și bunica. Fata îl cunoscuse pe internet pe băiatul de 20 de ani. Au decis să se întâlnească, iar tânărul, împreună cu un văr, au venit în satul fetei. Minora a venit și ea însoțită de o verișoară, și amândoua s-au urcat în mașina celor doi. De întâlnire a aflat fratele fetei de 14 ani, care s-a înfuriat, a luat un cuțit și s-a dus la cei doi tineri, crezând ca vor să le facă rău fetelor.

Atacatorul l-a bătut cu pumnii pe tânarul de 20 de ani, din Crovu, și apoi i-a infipt cuțitul în piept. De frică, cei doi tineri agresați s-au urcat în mașina și au mers direct la spital. Tânărul înjunghiat este acum în stare gravă.

Mama agrsorului spune că băiatul ei este nevinovat și ca s-a temut ca cei doi să nu le facă rau fetelor. Agresorul a fost reținut de polițiști și dus în fața procurorilor pentru audieri. Medicii legiști au concluzionat că suspectul i-a pus viața în pericol victimei, iar polițiștii au încadrat fapta la tentativă de omor.  Suspectul va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă și riscă ani grei de închisoare, dacă va fi găsit vinovat.

Comenteaza

comentarii

reclama ta