TABĂRA COPIILOR CARE LUPTĂ PENTRU COPILĂRIE

Au avut un vis, au crezut un el, iar curând visul lor s-a transformat în visul a sute de copii cărora boala le furase copilăria. De patru ani, Magicamp este destinația de vis a copiilor care duc o luptă aprigă cu un diagnostic dur. În tabăra de la Brănești vor ajunge vara aceasta 270 de copii din toate colțurile României. Melania Medeleanu, unul dintre inițiatorii taberei a fost invitata colegelor noastre la emisiunea SUD-MUNTENIA LA RAPORT unde a povestit despre magia din tabără dar și alte proiecte de suflet.

În fiecare an, peste 400 de cazuri noi de cancer infantil sunt identificate în România. Pentru copil și pentru familia lui, cancerul înseamnă o schimbare radicală a modului de viață, o redefinire a provocărilor cu care se confruntă. Melania Medeleanu și Vlad Voiculescu s-au gândit în urmă cu patru ani să le redea copilăria acestor micuți. Totul a pornit de la un vis.

Magicamp a schimbat viețile a sute de copii, dar și pe ale voluntarilor. Le-a oferit tuturor o altă perspectivă și i-a făcut pe adulți să se gândească mai mult la ce își doresc în viață.

După Magicamp a urmat Magicbox, Magicticket, vizite săptămânale în spital și vizite acasă. Pe măsură ce proiectele de suflet ale Melaniei și ale lui Vlad creșteau au identificat noi nevoi ale acestor copii. Așa a apărut Casa Părinților, un loc unde se cazeaza părinți și copii care sunt sub tratament pe perioada analizelor.

În continuare micuții din Magicamp și eroii lor au nevoie de sprijin pentru ca povestea aceasta să crească și să meargă mai departe. Au nevoie de transport de la spitalul din București în Târgoviște, au nevoie de culori și elemente de papetărie, de jucării și cei cu suflet mare pot face un gest frumos pentru ei.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta