SUSPECT DE CĂMĂTĂRIE A ÎNCERCAT SĂ-ȘI IA VIAȚA

SUSPECT DE CĂMĂTĂRIE A ÎNCERCAT SĂ-ȘI IA VIAȚA

Un bărbat din Curtea de Argeș a încercat să se sinucidă intrând cu mașina într-un gard din beton. El fusese reținut săptămâna trecută într-un dosar de cămătărie și furt și era cercetat sub control judiciar. Bărbatul a fost transportat la spitalul din oras cu multiple traumatisme la cap și membre, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru autoaccidentare.

Bărbatul de 33 de ani a decis să-și pună capăt zilelor și, într-o curbă la 90 de grade, nu a mai virat, izbindu-se violent de un gard din beton. Martorii au sunat imediat la 112, iar pentru extragerea victimei din autoturism a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare.  Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal din Curtea de Argeș cu multiple traumatisme la cap și membre, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru autoaccidentare.

Bărbatul fusese concediat de la serviciu, după ce săptămâna trecută petrecuse 24 de ore în arest, fiind acuzat că fura componente electronice de la firma la care lucra. El este căsătorit și are un copil, iar gestul de astăzi nu-l va scăpa de acuzațiile din dosarul de furt și cămătărie.

Comenteaza

comentarii

reclama ta