SURPRIZE LA ANINOASA DE ZIUA COMUNEI

Petrecere mare la Aninoasa de Ziua Comunei. Localnicii sunt așteptați în număr mare pe data de 17 mai pentru a lua parte la sărbătoarea Aninoasei. Cei mici vor avea la dispoziție spații de joacă și personaje de animație, iar pentru cei mari primăria a pregătit un spectacol folcloric cu nume de excepție ale muzicii de petrecere. Vor urca pe scenă Nicu Paleru și Constantin Măgureanu, ansamblul folcloric Vestitorii Aninoasei”, dar și ansambluri din Târgoviște și Găești.

În ziua de Înălțare localnicii din Aninoasa vor îmbrăca straie de sărbătoare. Primăria și Consiliul Local au pregătit numeroase suprize. Manifestările dedicate Zilei Comunei Aninoasa vor debuta încă de miercuri cu mai multe competiții sportive: Cupa Aninoasei la Fotbal și Cupa Aninoasei la Handbal, la care vor participa elevi din școlile din localitate. Pe 17 mai, joi, se va da startul distracției pentru copii încă de la primele ore. Cei mici vor avea parte de jocuri, face painting, animație și teatru. De la orele amiezii, vor avea loc manifestări culturale și artistice.

Spectacolul va fi oferit de nume mari ale muzicii de petrecere. Pe scenă vor urca Nicu Paleru, Constantin Măgureanu, Nicoleta Vasile, Gheorghe Ciucioiu, Ileana Pavelescu. Atmosfera va putea fi asigurată de Ansamblul Vestitorii Aninoasei, Ansamblul Bosilce ale comunității bulgare din Târgoviște și Ansamblul folcloric Sânzienele din Găești.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta