SPORTUL DÂMBOVIȚEAN, PE MÂNA HABARNIȘTILOR

SPORTUL DÂMBOVIȚEAN, PE MÂNA HABARNIȘTILOR

Sportul din Dambovita a ajuns raiul habarnistilor si al profitorilor cu proptele serioase in politica. Cel mai recent exemplu: Alexandru Badea, un tanar activist un director la CS Targoviste. Omul instalat marti in functie nu stie nimic despre clubul a ajuns prin.. concurs!

Badea a castigat concursul pentru functia executiva de la CS Targoviste in urma cu doua saptamani. MDI TV l-a vizitat pe tanarul director la o zi dupa ce Ministerul a trimis ordinul de numire pe adresa clubului. Luni seara, in direct in emisiunea Arena MDI TV, Badea fusese contactat telefonic pe numarul comunicat jurnalistilor. Vocea de la capatul firului a transmis ca este vorba de o greseala.

Marti la pranz, Badea s-a incurcat teribil pe acest subiect. Intai a spus ca a fost deranjat de apel, apoi ca nu a raspuns el la telefon.


După îndelungi tratative, omul despre care se spune că ar fi fost plasat în club de partidul de la putere a acceptat să ofere un mini-interviu postului nostru de televiziune. A ieșit un dialog tragi-comic, care dezvăluie adevărata față a celor care ajung să conducă sportul din România. Iată materialul, fără alte comentarii:

Intalnirea cu reporterii MDI TV l-a solicitat la maximum pe noul director de la CS Targoviste. Alexandru Badea a avut nevoie de cateva ore de relaxare marti la pranz, pe care si le-a petrecut cu Cornel Cornea in Centrul Vechi al Targovistei.

Comenteaza

comentarii

reclama ta