ȘOFERUL CARE A DAT CU MAȘINA INTENȚIONAT PESTE TREI TINERI LA RĂZVAD A AJUNS DUPĂ GRATII

ȘOFERUL CARE A DAT CU MAȘINA INTENȚIONAT PESTE TREI TINERI LA RĂZVAD A AJUNS DUPĂ GRATII

Scene halucinante, marți noapte, în comuna Răzvad, din județul Dâmbovița!Un băiat de 20 de ani ar fi călcat cu mașina intenționat alți trei tineri, pentru o datorie. I-ar fi fugărit cu mașina pe un câmp, după care i-ar fi călcat pe rând, pe fiecare dintre ei. Unul, de 18 ani, a ajuns la spital în stare gravă, cu amble picioare rupte. Șoferul are o alta variantă și spune ca tocmai el este victimă. Cu toate acestea, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore.

Tanarul cu bmw ar fi mers să recupereze o datorie mai veche de la un alt tânăr în vârstă de 18 ani. Acesta mai era cu încă doi prieteni. Totul a degenerat în câteva clipe.

Soferul i-ar fi lovit cu mașina intenţionat pe cei trei băieţi. Unul dintre tinerii loviți a ajuns în stare gravă la spital. Medicii spun că starea lui este una gravă, având fracturi deschise la membrele inferioare.

Șoferul s-a fi dus direct la poliție , unde a reclamat că el ar fi fost cel atacat.

Mai multi criminaliști au ajuns la fața locului pentru a ridica probe care să elucideze cum s-au petrecut lucrurile.

Polițistii au întocmit pe numele tânărului șofer un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporață și loviri sau alte violențe si au emis pe numele lui o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Comenteaza

comentarii

reclama ta