ȘOFERI-CASCADORI ÎN MIEZ DE NOAPTE

ȘOFERI-CASCADORI ÎN MIEZ DE NOAPTE

Doi șoferi din Argeș și Teleorman s-au transformat în cascadori în miez de noapte. Primul accident s-a produs în comuna Dracea din Teleorman unde un șofer care ar fi consumat alcool s-a urcat la volan și s-a răsturnat cu mașina. În autoturism mai erau alți doi pasageri. La puțin timp la Budeasa în Argeș, un conducător auto nu a adaptat viteza în curbă și s-a oprit cu mașina într-un gard. Patru victime printre care și soferul au ajuns la spital.
Autoritățile din Teleorman au fost alarmate după un accident produs în comuna Dracea. Apelul la 112 anunța cinci victime încarcerate. La fața locului au ajuns pompieri, polițiști și medici. Au găsit trei tineri care ieșiseră din mașină și aveau răni minore. Potrivit martorilor, șoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan, la fel și ceilalți doi pasageri. A pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat cu autoturismul în localitatea Zlata.
În Argeș patru tineri au ajuns la spital după ce șoferul s-a răsturnat cu mașina și s-a oprit într-un gard. Accidentul a avut loc la Budeasa. Șoferul de 27 de ani, din comuna Micești, conducea mașina spre Curtea de Argeș. Împreună cu el era fratele mai mic, în vârstă de 15 ani şi alţi doi prieteni, unul de 18 ani, celălalt de 17 ani, toţi din Miceşti. Șoferul nu a redus viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul mașinii, a sărit peste un șanț și s-a oprit într-un gard.
Medicii i-au transportat pe toți la spital. Şoferul suferise o fractură la piciorul stâng şi multiple traumatisme. Pasagerii de pe bancheta din spate aveau fracturi tot la piciorul stâng. Un tânăr de 18 ani care stătea în faţă, lângă şofer, a suferit politraumatisme abdominale şi toracice.Traficul pe DJ 703K a fost oprit.

Comenteaza

comentarii

reclama ta