SITUAŢIA DOCTORULUI GEAMBAŞU, ÎNCĂ INCERTĂ

SITUAŢIA DOCTORULUI GEAMBAŞU, ÎNCĂ INCERTĂ

 

Situatia doctorului Geambaşu, din cadrul Spitalului Orăşenesc Pucioasa, acuzat că a agresat ruda unui pacient, rămâne încă incertă! Colegiul Medicilor nu a luat o decizie în vederea sancţionării doctorului pentru comportamentul său nefiresc. Singura sancţiune este suspendarea gărzilor pe care le face medicul Geambaşu, decizie luată de conducerea unităţii medicale de la Pucioasa.

Medicul Geambaşu a ajuns în faţa Comisiei de Disciplină, din cadrul Spitalului Orăşenesc Pucioasa şi în faţa Comisiei Colegiului Medicilor. După audieri, medicul a intrat în concediu de odihnă.

În mod normal, medicul Geambaşu ar trebui să se întoarcă la spital, chiar dacă nu a fost emisă decizia Colegiului Medicilor. Conducerea Spitalului Orăşenesc Pucioasa poate schimba situaţia, în calitate de angajator. Problema este că dacă medicul pleacă de la spital, secţia de Chirurgie trebuie închisă, pentru că nu mai are cine să opereze la Pucioasa.

Singura măsură aplicată după incidentul din luna ianuarie este sistarea gărzilor pe care medicul le făcea în unitatea medicală. Doctorul Geambaşu împlineşte vârsta de pensionare în luna aprilie, iar până la acest moment nu şi-a exprimat dorinţa de a continua să profeseze în spitalul în care îşi face meseria de peste 30 de ani.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta