ŞI-A UCIS SOŢIA DIN PREA MULTĂ IUBIRE. CRIMINALUL DIN ARGEŞ A FOST REŢINUT. VEZI DECLARAŢIA HALUCINANTĂ.

ŞI-A UCIS SOŢIA DIN PREA MULTĂ IUBIRE. CRIMINALUL DIN ARGEŞ A FOST REŢINUT. VEZI DECLARAŢIA HALUCINANTĂ.

Şi-a ucis soţia sub ochii copilului de doar 3 ani şi apoi a fugit cu băieţelul de acasă.  Bărbatul din Argeş care și-a omorât soția cu mai multe lovituri de cuţit, iar apoi i-a dat foc, a vorbit despre cum a făcut crima şi despre ce l-a determinat să facă asta. Motivul? Prea multă iubire, spune el. A fost reţinut la scurt timp de poliţişti. În timp ce mergea cu maşina a intrat pe Facebook, s-a filmat şi a mărturisit crima în direct.

Tragedia s-a petrecut într-o familie de lângă Ștefănești, judeţul Argeş. O tânără de 27 de ani a fost ucisă cu o cruzime de nedescris sub ochii copilului ei de trei ani, iar principalul suspect este soțul femeii. Bărbatul a fugit de acasă, împreună cu băiețelul, însă poliţiştii l-au capturat în scurt timp.  Femeia a fost găsită încuiată în casă, într-o baltă de sânge, de mama şi fratele ei, care au dat alarma. Disperate, rudele n-au mai aşteptat ambulanța, au luat-o în braţe şi s-au dus cu ea la Spitalul Judeţean din Piteşti. Oamenii au simţit că medicii n-o pot salva pe femeia înjunghiată şi au început să-şi strige durerea pe holurile spitalului. Femeile din familie au leşinat

De teamă să nu se işte un scandal la spital, personalul medical a chemat poliţia şi jandarmii. Medicii nu au putut face nimic pentru a o salva. Până şi aceştia au rămas uimiţi de cruzimea de care a dat dovadă bărbatul.

Între timp, criminaliştii au făcut cercetări la locul crimei, iar mai multe echipaje au pornit în căutarea fugarului. Acesta a fost prins şi dus la audieri. Suspectul lucra ca zidar în Franţa şi s-a întors de câteva zile. Se certa deseori cu soţia, dar până acum s-au împăcat de fiecare dată. Marți, el a distribuit pe Facebook un mesaj care spunea că „Familia este cea mai importantă. Prietenii se duc şi vin, lucrurile se demodează, iar banii nu îţi ţin de cald„. Câteva ore mai târziu, pe pagina soţiei sale a apărut postarea „O femeie nu pleacă niciodată dacă bărbatul ei îi oferă toată atenţia şi iubirea lui.”  Bărbatul şi-a mărturisit crima pe facebook.

Până noaptea târziu a fost la audieri și le-a spus acestora ce l-a determinat să își omoare soția și cum a făcut-o. Spune că tânăra de 28 de ani, cu care avea un copil de trei ani, l-a părăsit și el nu a suportat acest gând. A implorat-o să revina asupra deciziei și pentru că ea nu a vrut a omorât-o. A turnat diluant peste ea și i-a dat foc.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore urmând a fi condus la instanţă cu propunere de arestare preventiva, iar politistii au rămas în alertă întrucât familia fetei moarte spune că vrea răzbunare după crima din în Săptămâna Mare.

Comenteaza

comentarii

reclama ta