ȘI-A PIERDUT VIAȚA ÎN TIMP CE PĂRINȚII FĂCEAU SELFIE

ȘI-A PIERDUT VIAȚA ÎN TIMP CE PĂRINȚII FĂCEAU SELFIE

Selfie-ul părinților i-a fost fatal copilului lor! Un micuț de numai 3 ani a decedat după ce a fost izbit de un autoturism. Totul s-a întâmplat spun martorii pentru că băiețelul rămăsese nesupravegheat în timp ce părinții făceau poze pe marginea drumului. Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Teleorman au solicitat prezenta unui elicopter SMURD. Manevrele de resuscitare nu l-au mai adus la viață pe băiețel.

 

Un teribil accident de circulaţie a avut loc la ieşirea din comuna Voievoda, spre localitatea Piatra. Un copil de numai 3 ani a decedat după ce a fost izbit de un autoturism, chiar pe şoseaua principală.Conform afirmaţiei martorilor, părinţii copilului s-au oprit la marginea localităţii pentru a face fotografii cu lanul de rapiţă.Lăsat nesupravegheat, in autoturismul parcat pe marginea drumului, langa fratii lui, acesta a iesit din masina direct in şosea. În acel moment, a fost lovit de un autoturism, fiind aruncat la zeci de metri de locul nefericitului eveniment rutier.

Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Teleorman au solicitat prezenta unui elicopter SMURD. După mai multe zeci de minute de resuscitare, copilul a fost declarat mort.

sursa:explozivnews.ro

Comenteaza

comentarii

reclama ta