ȘI-A DONAT AGONISEALA PENTRU INCUBATOARELE BEBELUȘILOR

ȘI-A DONAT AGONISEALA PENTRU INCUBATOARELE BEBELUȘILOR

Gest impresionant făcut de un pensionar din Argeș. Omul și-a donat toată agoniseala de-o viață spitalului din Câmpulung. Banii vor fi folosiți pentru a cumpăra incubatoare pentru bebeluși. Bătrânul spune că astfel și-a mai alinat durerea pentru o greșeală făcută în tinerețe când i-a cerut iubitei sale de atunci să facă avort.

Ion Cârstoiu are 72 de ani și locuiește în comuna Aninoasa din Argeș. Toată viața a fost șofer și din salariul câștigat a pus întotdeauna deoparte câte puțin. Când a ieșit la pensie s-a trezit cu o sumă impresionantă în cont, dar omul are și pensie de de 1300 de lei pe lună, așa că s-a gândit că poate trăi liniștit cu puțin și a donat toată agoniseala de 10 mii de euro secției Neonatologie a Spitalului Câmpulung.

În spatele gestului său se ascunde o durere mare. În tinerețe, iubita sa urma să aducă pe lume un copil, dar cei doi au decis să se ajungă la avort. A fost o decizie care l-a marcat toată viața.

Cu cei 10 mii de euro vor fi achiziționate noi aparate vitale nou născuților.

Sectia de Neonatologie a Spitalului Campulung are 25 de paturi. În semn de mulțumire, fiecare echipament va avea inscripționat numele lui: Ion Cârstoiu.

Comenteaza

comentarii

reclama ta