SEMNE DE INTIMIDARE?

SEMNE DE INTIMIDARE?

VÂRFURI, DÂMBOVIŢA

Războiul dintre primarul de la Vârfuri şi contabilă pare a fi interminabil! Dacă până acum edilul şef era cel care o acuza pe contabilă că îi blochează proiectele, acum femeia spune că nu mai suportă acţiunile de intimidare, care îi afectează viaţa personală. Persoane din vecini, prieteni cu primarul, spune contabila, îi distrug casa aruncând cu pietre şi chiar au atacat-o şi pe ea. La polul opus, vecinii spun că aceste acuzaţii nu sunt adevărate, iar primarul nu recunoaşte nimic, ba chiar spune că o ignoră total pe angajata sa.

Casa contabilei este bombardată mai mereu cu bolovani, iar urmele sunt vizibile.

Familia contabilei spune că vinovat este vecinul de vis-a-vis, prieten cu primarul cu care contabila are un conflict mai vechi, de aproximativ trei ani. În urmă cu un an, pe mesele autorităţilor judeţene au ajuns sesizări , în care edilul foloseşte expresii cu conotaţie sexuală la adresa contabilei. Femeia spune că nu poate discuta cu ordonatorul de credite şi îl acuză pe primar că vrea să o dea afară nu doar din primărie, ci şi din localitate.

De când primarul a trimis adrese, formulate într-o manieră nu tocmai oficială, la instituţiile statului, contabila spune că nu a mai avut linişte.

Oamenii şi-au pus chiar şi camere de supraveghere în gospodărie, iar imaginile le-au transmis poliţiştilor.

Nici vecinii şi nici primarul nu recunosc acuzaţiile făcute de familia contabilei.

Conflictul dintre primar şi contabilă este unul vechi.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta