ȘEF DE POLIȚIE DEMIS DUPĂ CE A BĂTUT UN BĂRBAT

ȘEF DE POLIȚIE DEMIS DUPĂ CE A BĂTUT UN BĂRBAT

Cel care apare în imagini este chiar șeful Poliției Bolintin Vale. La puțin timp după apariția filmulețului în spațiul public, omul legii acuzat că a snopit în bătaie un bărbat a fost schimbat din funcție. Ministerul de Interne a transmis că va trimite Corpul de control la IPJ Giurgiu, iar într-un comunicat al poliției se arată că:

COMUNICAT IPJ GIURGIU

Cu privire la modul de interventie al polițiștilor la un eveniment petrecut în data de 18 aprilie 2020, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, cercetările fiind preluate de către unitatea de Parchet competentă”.

Scenele s-au petrecut pe 18 aprilie atunci când polițiștii au intervenit la o petrecere din zonă. Protagoniștii au fost imobilizați și culcați la pământ. Din păcate, în timpul intervenției au avut loc și fapte neplăcute. Șeful Poliției din Bolintin Vale, potrivit martorilor l-a lovit în mod repetat pe unul dintre bărbați.Polițistul era în civil, iar scenele s-au petrecut în fața altor oameni ai legii și milșitari care interveniseră la petrecere. Șeful poliției a fost ulterior demis. Persoanele care au participat la petrecere au fost amendate cu o sumă totală de 13.000 de lei.

Comenteaza

comentarii

reclama ta