SE ȘTIU SEMIFINALELE

SE ȘTIU SEMIFINALELE

Brebu – Petrolul si Banesti – Paulesti sunt meciurile din semifinalele fazei judetene din Prahova a Cupei Romaniei. Jocurile vor avea loc pe 31 mai.

la sala de conferințe a stadionului ”Ilie Oană, a avut loc tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României, faza județeană.Echipele calificate în această fază a competiției sunt AFC Bănești – Urleta, AFC Brebu, CS Păulești și Petrolul Ploiești, câștigătoare a trofeului la nivel național în anul 2013. Pe lângă câștigarea campinatului județean de fotbal, ”lupii galbeni” au ca obiectiv și adjudecarea trofeului Cupa României, ceea ce conferă elevilor lui Octavian Grigore sansa de a aduce pe ”Ilie Oană” echipe din eșaloanele superioare ale fotbalului românesc.

În urma tragerii la sorți s-au stabilit partidele:

AFC Brebu – Petrolul Ploiești, pe stadionul Conpet (Strejnic)

AFC Bănești – CS Păulești, pe stadionul din Plopeni

Toate partidele se vor desfășura pe terenuri neutre în data de 31 mai, ora 17.00, iar marea finală a Cupei României în data de 7 iunie. Pentru finala Cupei României, Asociația Județeană de Fotbal a făcut toate demersurile necesare pentru a se disputa pe stadionul ”Ilie Oană, scrie sportonlineph.ro.

Reporter: IONUȚ MARIN

Comenteaza

comentarii

reclama ta