SE LAUDĂ CU INCAPACITATEA

SE LAUDĂ CU INCAPACITATEA

Municipiul Slobozia reușește din nou să iasă în evidență la capitolul AȘA NU. După ce reprezentanții primăriei s-au laudat sus și tare că anul acesta pentru deszăpezire nu mai este nevoie de firme contractate ci se dorește eficientizarea operațiunilor cu proprii angajați, prima ninsoare mai serioasă le-a dat planurile peste cap. Lauda de sine nu miroase a bine au spus localnicii din cartierele municipiului care s-au trezit înzăpeziți. Oamenii au cerut să se intervină, dar brusc numeroasele utilaje și-au dovedit ineficiența, iar angajații, nepăsarea.

Așa arată ieri la orele amiezii cartierele din municipiul Slobozia. De parcă mai era nevoie, peisajul confirmă încă o dată nepăsarea autorităților și intervenția doar pe ici pe colo, prin punctele vizibile. Altfel spus, pe bulervard se plimbă un utilaj în timp ce în cartiere pârtie fac doar mașinile locuitorilor. Pentru pietoni e jale. De ce s-a ajuns aici? Ei bine primarul a dorit eficientizarea intervențiilor de deszăpezire așa că anul acesta și-a pus la treabă proprii angajați de la Direcția de Administrare a Patrimoniului Public. Banii nu se risipesc s-a laudat edilul, ci rămân la buget. Bine, bine, spun oamenii, dar la buget se duc și taxele și impozitele noastre și tot înzăpeziți suntem.

Contactat telefon directorul DADP susține că totul este o iluzie a localnicilor și că s-a intervenit prompt. Ba chiar se laudă cu potențialul direcției.

Asadar bani sunt, eficienta zero. Presa locală a monitorizat procesul de deszăpezire și s-au constatat nereguli evidente.

Localnicii au fost nevoiți să se descurce pe cont propriu, în timp ce asistații social care primesc bani luna de luna nu au prestat niciun serviciu, spun cei din zonă.

Nu este prima dată când municipiul Slobozia intra la categoria AȘA NU. În multe cartiere mărginașe, dar și în cele care se doreau a fi cartiere rezidențiale noi dezastrul este total. Municipiul arată mai rău decât unele comune din județ.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta