SE CEARTĂ PENTRU PĂMÂNT

SE CEARTĂ PENTRU PĂMÂNT

LAZURI, DÂMBOVIŢA

S-au înţeles toată viaţa, iar acum, la bătrâneţe stau prin tribunale! Setea de pământ a rupt legătura dintre doi fraţi din satul dâmboviţean Lazuri. Aceştia stau prin tribunal din anul 2009 şi se luptă în instanţă pentru mai puţin de un metru. Fiecare consideră că dreptatea este de partea lui şi nu pot ajunge la o înţelegere comună.

Ion şi Mihai Iorga au primit pământ de la părinţii lor. Parcela s-a împărţit frăţeşte, iar cei doi s-au înţeles mereu, până în anul 2009.

Mihai Iorga spune că familia fratelui său a mutat gardul de pe răzor pe bucata sa de teren. Pentru 30 de cm de pământ cei doi fraţi se judecă de opt ani de zile.

La polul opus, fratele Ion Iorga, celălalt proprietar spune că gardul este acolo unde trebuie să fie.

Ion Iorga spune că i-a cedat fiului său toată averea şi că el este cel care se judecă cu rudele sale pentru pământ. Am încercat să luam legătura cu actualul moştenitor, însă a refuzat să vorbească. Cei doi proprietari sunt nevoiţi să aştepte decizia instanţei de judecată, pusă în aplicare de executorul judecătoresc.

Mihai Iorga spune că a schimbat până acum şapte avocaţi pentru că toţi renunţă la proces când îşi dau seama cât de complicată este neînţelegerea dintre fraţi, doar pentru 30 de dentimetri de pământ.

Comenteaza

comentarii

reclama ta