ȘCOALA DIN ANINOASA, ÎN REABILITARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Reabilitarea infrastructurii școlare este o prioritate în această perioadă în Aninoasa. Administrația a depus proiecte prin PNDL pentru reabilitarea școlii din comună, iar cât timp elevii sunt în vacanță lucrările sunt în toi. Se izolează termic și se fac lucrări de întreținere la interior. Clădirea nu mai fusese reabilitată de ani buni.
Sute de elevi vor trece pragul Școlii de centru din Aninoasa din toamna acestui an, însă până atunci întreaga clădire este un șantier. Se lucrează de zor atât la partea de reabilitare termică, dar și la amenajarea claselor, grupurilor sanitare, schimbarea parchetului și lambriurilor.
Reabilitarea școlii era în plan de mai mult timp. Primăria Aninoasa a reușit să depună documentația și a obținut pentru lucrările la infrastructura școlară fonduri prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

SUTE DE AMENZI ÎN 24 DE ORE

În weekend, polițiștii, împreuna cu jandarmii și instituțiile cu atribuții de control, au acționat atât in uniformă, cât și in civil, pentru a verifica modul în care se respectă măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Au fost vizate zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, târgurile și terasele, dar