SCENARIUL 2 CORONAVIRUS. MĂSURI STRICTE:

SCENARIUL 2 CORONAVIRUS. MĂSURI STRICTE:

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, au prezentat noi măsuri de prevenție:

–>Suspendarea temporară pentru o perioadă de 6 luni a distribuției medicamentelor și materialelor sanitare esențiale pentru prevenția și tratarea infecției cu Covid-19 în afara României. Lista medicamentelor urmează să fie stabilită de Ministerul Sănătății.

–>Restricționarea evenimentelor culturale, artistice, sportive, și de divertisment în spații închise și cu peste 100 de persoane, până la 31 martie cu posibilitatea de prelungire.

–> Recomandarea suspendării activității didactice din învățământul superior până la 31 martie, cu utilizarea unor metode de învățare alternative.

–>Plecarea către serviciu va fi decalată – pentru sectorul public este o obligativitate, pentru sectorul privat o recomandare

–>Sistarea activităților cu public pentru muzee până în 31 martie

–>Persoanele care vin din afara țării nu pot ascunde locurile de venire, au fost tentative de inducere în eroare, solicităm să colaboreze cu autoritățile.

Comenteaza

comentarii

reclama ta