SCANDALOS! MEDICII DIN PRIMA LINIE, CAZAȚI ÎN CONDIȚII GREU DE SUPORTAT, ÎN CAMERE ÎN CARE COLCĂIE GÂNDACII

SCANDALOS! MEDICII DIN PRIMA LINIE, CAZAȚI ÎN CONDIȚII GREU DE SUPORTAT, ÎN CAMERE ÎN CARE COLCĂIE GÂNDACII

Este de-a dreptul revoltăror ce se petrece în județul Dâmbovița!

Este umilitor și batjocoritor!

Eroii în halate albe au fost cazați într-unul din căminele Universității Valahia din Târgoviște, în camere pline de gândaci, cu băi insalubre, fără televizor, fără restaurant. Asta, în timp ce românii care se întorc din diaspora, din zonele roșii sunt duși în carantină în resorturi de lux sau hoteluri de 4 stele, iar statul plătește și 300 de lei pe zi, de fiecare persoană.
Zilele trecute, Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, anunța într-o conferință de presă că a găsit spații de cazare pentru medicii care intră în contact direct cu pacienții cu coronavirus. Ba mai mult, Oprea mai și mulțumea conducerii Universității Valahia pentru amabilitatea de a oferi căminul respectiv. Lucrurile au stat altfel, iar ei au făcut doar să pară că sunt atât de amabili! Se pare că, în urmă cu aproximativ două săptămâni , conducerii Universității Valahia i s-a cerut să cedeze un cămin pentru a caza acolo persoanele carantinate. Reprezentanții Universității se pare că s-au opus vehement și, ca să scape, probabil, de această variantă, au găsit soluția salvatoare. Le-au oferit căminul pentru medici! Zis și făcut! N-a contat că găndacii colcăie prin camere mai ceva decât coronavirusul prin lume, n-a contat că medicii obosiți n-au unde să comande un ceai, n-a contat că n-au un televizor în cameră! I-a băgat acolo, mai rău ca pe boschetari!

Astă-i respectul vostru pentru eroii în halite albe?
Solicităm public conducerii Consiliului Județean Dâmbovița să ia măsuri de urgență ca să îndrepte această situație umilitoare pentru eroii din spitale!
Totodată, solicităm Universității Valahia să-și ceară public scuze față de medicii dâmbovițeni, pentru modul în care a ales să-i “primescă” în “casa” lor!

Comenteaza

comentarii

reclama ta