SCANDAL MONSTRU LA NUCET! POLIȚIȘTII AU INTERVENIT ÎN FORȚĂ , AU TRAS CU PISTOALELE ȘI I-AU REȚINUT PE SCANDALAGII

SCANDAL MONSTRU LA NUCET! POLIȚIȘTII AU INTERVENIT ÎN FORȚĂ , AU TRAS CU PISTOALELE ȘI I-AU REȚINUT PE SCANDALAGII

Patru bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii si linistii publice, reținuți de polițiști

Polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Târgoviște au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat a fost agresat de mai multe persoane.

În cel mai scurt timp, la fata locului s-a deplasat un echipaj de politie pentru aplanarea conflictului.

Din cercetari a reieșit ca, pe fondul unui conflict spontan, patru bărbați,in timp ce se aflau pe drumul județean 722, pe raza localitatii Nucet, ar fi agresat fizic un alt barbat și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. Totodata, in timpul conflictului o alta persoana, care nu detinea permis de conducere, s-ar fi deplasat în zona respectiva cu un autoturism, unde ar fi ranit, în zona bratului, cu un obiect ascuțit tăietor un barbat, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Cei in cauza au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind banuiti de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si conducerea unui vehicul fara permis de conducere, fapte prevazute de art. 193, art. 371 si art. 355 din Codul Penal. Acestia vor fi prezentati, pe parcursul zilei de maine, Parchetului de pe langa Judecatoria Targoviste pentru dispunerea unor masuri preventive.

Politistii continua cercetarile sub coordonarea procurorului de caz, urmand ca la finalizarea acestora sa se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.” informează IPJ Dâmbovița

Comenteaza

comentarii

reclama ta