SCANDAL ÎNTRE SCHIORI ȘI JANDARMI

SCANDAL ÎNTRE SCHIORI ȘI JANDARMI

Acțiunea de salvare a celor 7 schiori din Bucegi a luat o întorsătură neașteptată, astfel ca 6 dintre aceștia spun că nu au fost găsiți pe munte și că nu au avut nevoie de ajutor. Ei susțin pe facebook că ar fi coborât fără probleme și doar s-au întalnit cu salvatorii pe traseu și îi acuză pe jandarmi că exagerează pentru faimă și nu relatează corect faptele.

Jandarmii montani au fost trimişi în căutarea unui schior blocat pe Canionul Peleşului, care sunase la 112 pentru a cere ajutor. Pe drum, susţin militarii, ar fi găsit alţi 6 turişti aflaţi în pericol, pe care i-ar fi coborât în siguranţă de pe munte, folosind tehnici de alpinism.

Bărbatul care îi aştepta pe vale, un avocat din Bucureşti, a fost recuperat şi el luni dimineaţă, iar Jandarmeria susţine că misiunea de salvare a 7 oameni s-a încheiat cu bine, după 11 ore de efort.

Cei 6 turiști spun pe facebook că nu au fost salvați.

COMENTARII FACEBOOK

,,Noi nu am apelat la 112, am coborât prin forțe proprii. Doar(n.r.jandarmii) au stat și au filmat cum am ieșit din vale cu coarda lor fixată de unul din ai noștri”.

Până la aflarea adevărului, fiecare parte susține cu argumente și probe că are dreptate, iar turiștii și jandarmii speră să nu se mai întâlnească vreodată pe munte.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta