SCANDAL CU VICEPRIMARUL

SCANDAL CU VICEPRIMARUL

Cetățeanul acuză că viceprimarul din Filipeștii de Târg a sărit să-l bată, după ce, împreună cu mai mulți săteni ar fi mers să îi ceară explicații pentru faptul că le-a tăiat apa. În plus, i-ar fi aplicat și câțiva pumni în față și i-ar fi spart telefonul, acuză tot victima. În sprijinul localnicului agresat stă dovadă și filmareA în care viceprimarul este agresiv verbal și aproape că l-ar omorî pe om dacă nu ar fi ținut de câțiva indivizi, printre care și doi polițiști locali care abia îi fac față.

Bărbatul agresat a povestit pentru observatorulph.ro că sâmbătă seară, supărat de faptul că abia venit de la muncă și a constat că nu are apă, o situație care se tot repetă, a mers la Polița Locală pentru a cere explicații. Viceprimarul, care ar fi fost sub influența alcolului a devenit violent, spune victima

“Mi-a aplicat mai multe lovituri de pumn în față și mi-a spart telefonul. Am avut noroc cu mai mulți oameni, care l-au ținut să nu mă omoare efectiv. Mi-a reproșat că de ce ud legumele din solar, dar eu din asta trăiesc. Plătesc apa, luna trecută vreo 12 milioane de lei vechi, nu o fur. Chiar și așa, ăsta e motiv să mă bată vicele?” spune omul.

: Pe de altă parte, viceprimarul recunoaște că și-a ieșit din minți, însă spune că n-a apucat să-l lovească.

Comenteaza

comentarii

reclama ta